Hayvan katliamı yasasına karşı boykot çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EKOLOJİ HABER- Sokak köpeklerinin uyutulmasının önünü açan ve AK Parti ile MHP oylarıyla Meclis’ten geçen tasarıya tepki gösteren turistler, sosyal medyada ‘BoycottTurkey’ etiketi ile hayvan katliamı yasasını eleştirdi. Bazı kullanıcılar, Türkiye’ye planladıkları ziyaretleri iptal ettiklerini yazdı.

X’te yaptığı paylaşımda, “Türkiye 2025’te ziyaret edilecekler listemdeydi” diyen bir kullanıcı şu ifadeleri kullandı: “Güzel bir ülke ve kafelerde, dükkanlarda köpekleri görmeyi dört gözle bekliyordum… Köpekleri seven insanların kalpleri kırılmış olmalı.”

 

Söz konusu tasarıyı ‘utanç verici’ olarak nitelen başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Sokak köpekleri ve kedileri katledilirken, kim Türkiye’yi ziyaret etmek ister, hatta oraya taşınmak ister ki?! Bu barbarlık medeni dünyayı dehşetle dolduruyor. Utanç verici.”

“Yüzyıllardır barış içinde yaşayan köpekleri alıp öldürüyorlar” diye yazan başka bir kullanıcı ise, hayvan katliamı yasasına karşı sahiplenme çağrısı yaptı.

Dominic Dyer adlı kullanıcı da, X’te yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Türkiye’de ölüm barınaklarında köpekler zehirleniyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan onları ‘devlet düşmanı’ ilan ediyor Türkiye’nin modern tarihin en kötü katliamına şahit oluyoruz.”

 

Duvar

Hayvan katliamı yasasına karşı boykot çağrısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BEDA
Giriş Yap

Ekolojihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin