Erzincan’dan yine köpek katliamı görüntüleri geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EKOLOJİ HABER- Erzincanlı hayvanseverler onlarca köpek cesedinin poşetlere konularak atılığını görerek çektiğikleri görüntüleri sosyal medya paylaştı. Barınaktaki hayvan katilamını gözler önüne seren görüntülerde köpek cesetlerinin çoğunun yavru köpeklere ait olduğu görüldü. Hayvanseverler daha sonra hayvan barınağında aç bırakılan çoğu yavru çok sayıda köpeğin görüntülerini paylaştı.

Munzur Press’te yer alan habere göre Erzincan Belediyesi’ne ait bir hayvan barınağında çekildiği iddia edilen görüntülerin büyük tepki çekmesinin ardından Erzincan Valiliği’nden bir açıklama yapıldı. Soruşturma açıldığını duyuran Erzincan Valiliği açıklamasında “Bahse konu durum ile ilgili olarak gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, konu hassasiyetle takip edilmektedir” denildi.

 

Çok sayıda ölü köpeğin görüntüsünü çeken Erzincanlı hayvanseverler diğer taraftan barınaktaki hayvanların aç bırakıldığını, aralarında yaralı yavru hayvanların bulunduğunu ve tedavi görmediklerini söylediler. Ara ara besleme yaparak hayvanları hayatta tutmaya çalıştıkların belirten hayvanseverlerden bir tanesi köpek katliamını görüntülediklere yere “Burası köpek mezbahası” diyerek tepkisini diye getirdi.

 

Geçen yıl da bir vatandaş Erzincan’da şehir çöplüğündeki hayvanları beslemeye gittiğinde tesadüfen MHP’li Erzincan Belediyesi’ne ait hayvan ambulansının çöplüğe çok sayıda poşet bıraktığnı görerek görüntülemişti. Olayın duyulmasının ardından barınağa akın eden hayvanseverler, barınağa teslim ettikleri köpeklerin cesetlerini, çöplüğe atılan poşetler içinde olduğunu tespit etmişlerdi. Vatandaşlar hayvan katiamı ile ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.

Erzincan’dan yine köpek katliamı görüntüleri geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BEDA
Giriş Yap

Ekolojihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin