Kadınlar Mardin’de ağaç dikti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EKOLOJİ HABER- Mezopotamya Ekoloji Hareketi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Bir fidanla yaşama sahip çık” kampanyası çerçevesinde Amed Ekoloji Derneği Amed’in Sur ilçesine bağlı Kabasakal Köyü’nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Mezopotamya Ekoloji Hareketi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Bir fidanla yaşama sahip çık” kampanyası çerçevesinde Amed Ekoloji Derneği’nin Kadın Komisyonu (Eko Jin) öncülüğünde fidan dikimi gerçekleştirildi. Diyarbakır’ın  Sur ilçesine bağlı Kabasakal Köyü’nde gerçekleştirilen fidan dikimine Halkların Demokratik Partisi (HDP) Amed Milletvekili Remziye Tosun, Tevgera Jinên Azad (TJA) aktivistleri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), HDP il ve ilçe örgütleri, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, KESK Kadın Meclisleri, TUAY-DER ile çok sayıda kadın katıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde de HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti ilçe örgütleri, TJA ve Barış Anneleri 4 Nisan PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın doğum günü için Marîne Köyü’nde fidan dikti. Fidan dikimi sırasında kadınlar şarkılar söyleyerek, sloganlar da attı

Kadınlar Mardin’de ağaç dikti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BEDA
Giriş Yap

Ekolojihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin