Kars’ta sağlık sorunu vatandaşı çileden çıkarıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EKOLOJİ HABER- Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne ilçelerden, köylerden ve kent merkezinden günde yüzlerce hasta muayene olmak için başvuruda bulunuyor.

Kars Manşet’te yer alan habere göre Fakat Sağlık Bakanlığının pandemi tedbirleri kapsamında randevulu sisteme geçilmesi nedeniyle bu alanlarda büyük oranda bulaş riskinin önüne geçilmişti. Ancak yaklaşık 1 yılı aşkın süredir pandemi tedbirlerinin hafifletilmesine rağmen hastanelerde halen uygulanan randevulu sistemin kaldırılmaması nedeniyle mağdur olan hastalar, randevu almada büyük sıkıntı yaşadıklarını, sistemin tıkandığını ve hastanelerde de “bugün git yarın gel” sözünden bıktıklarını ifade ettiler.

Hastanelerde bazı branşlarda yeterli doktorun olmadığından şikayetçi olan hastalar, “MHRS’den sıra bulamıyoruz, hastanelere gelip doktorlardan muayene olmak için ricada bulunuyoruz. İlgili doktor müsaitlik durumuna göre ya sıra veriyor ya da “bugün git yarın gel” diyor. Bu durumun düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Lütfen bu soruna acil bir şekilde çözüm bulsunlar.” diye konuştular.

Kars’ta sağlık sorunu vatandaşı çileden çıkarıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BEDA
Giriş Yap

Ekolojihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin